dijous, 11 d’octubre del 2012

COREOGRAFIES EXTREMES...

Fa clinc l’IPHONE i s’encén la pantalla, m’acaba d’arribar un app de La Vanguàrdia on diu que “divulgar imatges íntimes sense permís serà castigat amb penes de fins a 1 any de presó”.

Abans de clicar sobre l’enllaç per llegir tota la noticia no puc evitar pensar en els dos policies ballarins de Cerdanyola del Vallès i la seva Coreografia Extrema a dins el cotxe patrulla. Aquell dia en què tothom criticava la parella d’agents per conduir amb els ulls tapats, treure mig cos per la finestreta o menjar un plàtan amb intenció jo vaig pensar de seguida que allò era una revenja. Estava clar que aquella gravació no havia d’haver vist mai la llum, era una broma entre dos companys, dos col·legues... bromes, d’altra banda, habituals en els cossos policials i  en totes les feines on hi ha un cert grau d’amistat i intimitat amb els companys perquè es comparteixen moltes hores i se’n passen de tots colors.

La sospita de la revenja aviat me la va confirmar la meva col·lega GEMMA LIÑAN, periodista especialitzada en successos de 8 AL DIA i molt ben connectada amb els cossos policials. La Gemma va explicar a en Cuní que la dona d’un dels dos policies, en fase de separació, va gravar el vídeo de la pantalla de l’ordinador del seu company amb el telèfon mòbil i després el va penjar a Youtube. Però aquest detall tothom el va passar per alt, aquí el que més ens molestava era veure dos policies ballant i passant-s’ho bomba en hores de feina. A mi, en canvi, el que em semblava més pornogràfic era la violació de la intimitat d’aquests dos agents, cosa que no va comentar gairebé ningú.

I avui aquesta notícia em dóna la raó, el codi penal recull nous delictes per a lluitar contra la violència de gènere i imposa penes d’entre 6 mesos i 1 any de presó per divulgar imatges íntimes, tant si s’han obtingut de forma lícita com il·lítica. La  notícia de la Vanguàrdia recordava el cas de la regidora de Yébenes,Olvido Hormigos  i jo, en canvi,  he recordat la coreografia extrema dels dos policies municipals de Cerdanyola... espero que també es puguin acollir a la reforma del codi penal.
Qui no tingui un vídeo privat que faria furor a youtube que llanci la primera pedra...
DOCU

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada