dimarts, 29 de maig del 2012

SE'NS PIXEN A LA BOCA!!!

Mentre espero el sorteig d’aquest nit de l’Euromilions i somio què faré amb els 90 milionassos d’euros que em tocaran ( sempre tinc la mateixa il·lusió fins que fan el sorteig i no em toca mai res de res…) llegeixo a El País que un exdirectiu de BANKIA té dret a cobrar 14 milions d’euros d’indemnització.

Ostres, al costat dels 90 milions de la travessa europea em sembla xavalla el que pretén embutxacar-se aquest tal AURELIO IZQUIERDO… ( perdoneu però l’humor negre s’apodera de mi darrerament quan penso amb aquests pollastres dels bancs). Però no va decidir Rajoy i companyia en el consell de ministres de començament de febrer que limitava a 600 mil euros el sou de la cúpula en les entitats que han rebut ajuts públics i a 300 mil les que han estat intervingudes per l’estat??? Doncs aquest tal IZQUIERDO s’ho ha passat pel folre.

Aquest crack de les finances ( mai tan ben dit) era la mà dreta de l’anterior president de BANCAJA, un tal JOSE LUÍS OLIVAS. Va arribar a l'entitat amb només 27 anys, després de llicenciar-se en econòmiques i passar, atenció,  per ARTHUR ANDERSEN, on va fer d'auditor. Més tard va ser un dels directius de l’entitat valenciana que va formar part de l’equip directiu de BANKIA després de la integració de CAJA MADRID, BANCAJA i 5 caixes d’estalvis més. Després de ser director de negocis de BANKIA, el pollastre va sortir de l’entitat l’octubre de 2011 per anar a dirigir BANCO DE VALENCIA. I sabeu què va passar al cap de poc??? Doncs de BANCO DE VALENCIA va ser intervinguda pel BANC D’ESPANYA i ara està en vies de ser nacionalitzada. Actualment treballa de director financer de BANCAJA tot i que pentina el gat perquè l’entitat no té pràcticament activitat ( ni diners...).

Ostres tu, quina carrera tan brillant la d’aquest tal AURELIO IZQUIERDO!!!! Doncs a un paio d’aquestes característiques li pagaran 14 milions d’euros de prejubilació, perquè el contracte és anterior i legal... té pebrots!!! D’on trauran els diners??? I no se li pot demanar responsabilitats??? Sort que quan estic a punt de descarregar tota la meva mala llet contra el teclat de l’ordinador premo no sé quina tecla i em porta a un article on diu que  la FISCALIA ANTICORRUPCIÓ té obertes diligències contra 11 entitats financeres pel cobrament de prejubilacions desorbitades. Llegeixo a mil per hora i  tachaaan, síiiiii, a la llista hi ha el tal AURELIO IZQUIERDO, i també el seu mentor, en JOSE LUÍS OLIVAS. Això em dona una mica de fe en el sistema... poca.

Diu la fiscalia que malgrat que el contracte d’AURELIO IZQUIERDO amb Bancaja és legal l’investigarà perquè té “signes d’irregularitat”. Oooooooooole!!! S’hi han lluït els fiscals. S’han passat 7 pobles de prudents. La cosa canta tant com la cacera d’elefants del Rei. Es deuen pensar que les persones normals tenim un pa de quilo a cada ull...
Resumint, que he trigat una estona a entendre tot aquest entramat i he trobat alguns articles molt interessants amb els noms i cognoms d’aquests banquers engominats i sense escrúpols que com diria en MOHAMED JORDI, se’ns pixen a la boca!!!

Si teniu temps llegiu-los, si en teniu poc mireu les fotos, no fos cas que us els trobéssiu per casualitat pel carrer, o un dia fent cua al súper i els volguéssiu esbroncar una mica, i recordar-vos de tota la seva família... això sí, sense violència física. Jo, mentrestant, seguiré somiant que un dia em tocarà el pot de l'euromilions... sap si podré cobrar en efectiu i guardar-los a sota el rajol????
article de EL PAÍS
article sobre els banquers investigats per la FISCALIA ANTICORRUPCIÓ
les cares i els noms del directius de caixes intervingudes que cobren indemnitazions milionàries


Aquí el teniu, AURELIO IZQUIERDO, un home discret, tímid i poc amant de sortir a les fotos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada