diumenge, 29 d’abril del 2012

EL GEN MADE IN USA

Els americans tenen molts defectes, ja ho sé, però no em podeu pas negar que tenen un sentit de l’espectacle brutal, vaja, que són els reis del mambo!! Ja fa temps que ho penso i cada vegada n’estic  més convençuda. Jo he arribat a fer entrevistes a coneguts actors i actrius, cantants, escriptors, ballarins... que estaven de promoció dels seus treballs i els he hagut d’arrancar les respostes amb penes i treballs. Fins i tot una vegada vaig estar a punt de perdre els papers amb en JUAN DIEGO BOTTO i LEONARDO SBARAGLIA.

 Estaven de promo de no recordo quina peli i van arribar girats al programa de tarda que presentava en aquell moment a la COM. Potser no van tenir prou temps per acabar de fer el cafè, o potser estaven paint el dinar i tenien tota la sang a l’estómac, sigui com sigui, van venir amb un plan que em vaig veure obligada a increpar-los en un moment de l’entrevista ( que per cert responíen amb monosíl·labs) i recordar-los que eren ells que havien volgut venir al programa a PROMOCIONAR la seva peli, que si estaven cansats i no en tenien ganes que per mi ja podíem acabar-la allà mateix... Va ser un moment tens, ho reconec, però me’ls van ben acabar!!!! Al final es van posar a to i l’entrevista va acabar força bé.

Això a Estats Units és impensable. El seu sentit de l’espectacle i del màrketing és genètic. Ja pot ser un actor, un cantant, polític, sacerdot, escriptor, economista.... Allà tots donen joc. Recordo les meves dues filles de 7 i 10 anys enganxades a la pantalla veient com PABLO MOTOS entrevistava tota la família de WILL SMITZ en motiu de l’estrena de KARATE KID. Les nenes van flipar, i jo també. Aquella família va fer de tot: cantar, ballar, explicar acudits, aguantar les bromes pesades de les formigues... TOT!!!

D’acord, podeu pensar que són artistes i que és la seva feina, però i quan el que fa show és el president dels Estats Units o la primera dama??? Ahhh, recordo les dues entrevistes que la gran ELLEN DEGENERES ha fet a MICHELLE OBAMA, l’he vista ballar entrant a plató, fer broma, i la darrera vegada fent una competició de flexions amb la mateixa ELLEN.

Encara recordo emocionada el moment en què BEYONCÉ va cantar AT LAST mentre el recent estrenat president OBAMA ballava agafat a la seva esposa i li tocava els cabells i li deia coses a l’orella, que romàntic, quin gran moment. No m’imagino Zapatero, ni Mas,  ni molt menys Rajoy, fent alguna cosa semblant amb les seves dones el dia de la seva presa de possessió.

Tampoc me’ls imagino fent de showmans al sopar anual de l’Associació de Corresponsals de la Casa Blanca, ni molt menys fent veure que l’hora del discurs els ha enganxat al wàter, com va fer BARACK OBAMA ahir al vespre. Aquest sopar de gala és  l’ esdeveniment social més gran de l’any pels mitjans de comunicació de Washington i dona als presidents una oportunitat per a ensenyar el seu cantó més desenfadat. OBAMA s’ho va currar i es fa fotre  primer d’ell mateix i després del seu rival republicà, MITT ROMNEY, i per acabar-ho d’arrodonir també va fer mofa del recent escàndol del seus  serveis sec rets. Vaja, impagable, i no anava begut ni drogat, vull dir que s’ho havia preparat a consciència. Inimaginable aquí amb els nostres polítics, aquí només les seves rèpliques del POLÒNIA estarien a l’alçada de les circumstàncies...
Dues imatges del president dels EEUU fent conya al sopar dels Corresponsals d'ahir.
Dues imatges impagables de Michelle Obama gràcies a la gran Ellen Degeneres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada