dimarts, 24 de maig de 2011

Del garatge a l'estudi de gravació...

Eiii, hola a tothom!!

Divendres passat, dia 20 de maig, vam tenir assaig general al garatge de casa l'Antoni Mas, a Cassà de la Selva. Per a mí era un dia molt important perquè podria escoltar per primera vegada com sonaven les cançons que he estat cantant tota sola a casa els darres mesos. Els nervis ja me'ls vaig emportar posats de casa, bé, més que nervis aquella sensació de papallones a la panxa que només sents quan hi ha una barreja d'il·lusió+alegria+curiositat+nervis+vertígen+emoció+ganes de fer-ho molt bé i +
També tenia moltes ganes de conèixer el baixista ( Subi) i el perscussionista ( Enric Canada) de la banda. Ja en tenia molt bones referències per l'Antoni Mas i en Joan Eloi Vila i la veritat és que vam connectar de seguida. De fet tot va sortir molt rodat i les cançons anàven soles, i sonaven tal i com me les havia imaginat... que bé!!!

Joan Eloi Vila, Subi, Antoni Mas, Enric Canada i una servidora al garatge!!!
El dinar a  la fonda de Cassà va ser apoteòsic, vam riure tant que quasi se'm desencaixen les barres...
A la tarda vam acabar aviat, tot va anar bé i vam quedar per dilluns als estudis de gravació 44.1 d'Aiguaviva.
I dilluns, que era ahir ( 23 de maig) a les 10 tots a punt per començar a sonoritzar. Jo no hi havia estat mai en aquest estudi i em va sorprendre gratament. D'entrada la taula de mescles ja em va semblar una passada, era més llarga que un dia sense pa, però quan vaig veure el piano Steinway gran cua que hi havia a la sala de gravació em vaig quedar de pedra!!! Per no parlar del meu micro, un model BLUE dels anys 50 que val una picossada. Va ser una jornada intensa de treball però vam aconseguir el que ens haviem proposat: gravar 5 temes!!!

La sala de gravació dels estudis 44.1

Ahhh, i no m'oblido del productor executiu i la cap de premsa, en Pep i l'Eva Arderiu, sempre al peu del canó :)
 
I tampoc m'oblido del tècnic de l'estudi, en Carles Xirgo, meticulós i rialler !!!
I demà a tornar-hi, sessió de matí amb la banda i de tarda amb la gent dels Portbó per a gravar l'Havanera del Nàufrag, també espero la visita del meu amic JOSE, autor de dos dels temes del disc, i dels meus col.legues de LA QUIMERA que vindran a gravar imatges per fer un Making Off.
Autoretrat cada dia és més aprop...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada