dimarts, 22 d’octubre del 2013

les mentides de l'Alícia


Alícia Sánchez-Camacho i Manuel PImentel el 1999 ( foto: EFE)

Ja ho diu el refrany, i mira que jo no sóc gaire de recórrer a Joan Amades, "s'agafa abans un mentider que un coix". Sí senyor, ho he pogut comprovar diverses vegades a la meva vida, algunes fins i tot en carns pròpies amb petites mentides d'aquelles catalogades com a pietoses... A l'Alícia Sánchez-camacho se li acumulen les mentides, no sé les que haurà dit abans però si fem la mitjana de les que li hem enxampat darrerament podríem dir que la dona " miente más que habla" ( ara fotent ma al refranyer espanyol).

Deixant de banda el seu color polític, una dona que es compra les americanes dues talles més petites del que li tocaria i que, per tant, ja no és honesta amb ella mateixa, no ho pot ser pas amb els altres de cap de les maneres!!!
Gràcies al sainet de La Camarga i Método 3 ja hem après que si l'Alícia ens convida a dinar li hem de dir que NO, encara que pagui ella i el restaurant sigui de 3 estrelles Michelin.

Ara, gràcies al diari de Pedro J. Ramírez també sabem que la líder del PP català va mentir al programa TENGO UNA PREGUNTA PARA USTED el 10 de novembre de 2010 ( minut 15) quan explicava que ella era mare soltera i que un dia li agradaria donar un pare el seu fill. Va mentir perquè el pare, que no era un donant de semen anònim sinò un colega de partit i de ministeri, sempre hi ha sigut, a l'ombra, això sí. I va mentir perquè aquella inseminació no va ser en una proveta de laboratori com ens va fer creure sinó pel mètode tradicional i mentre Manuel Pimentel estava casat amb una altra dona i tenia una criatura petita. Mareeeeeeeee, com diria el meu amic Santi amb aquell accent de Castelló, això no es pot aguantar!!! 


Alícia Sánchez-Camacho a Tengo Una pregunta para Usted el 2010
El diari EL MUNDO ens ha fet saber que aquest mes de setembre de comú acord l'Alícia Sánchez-Camacho i en Manuel PImentel, ara divorciats tots dos, van anar al jutjats per reconèixer la seva paternitat, donar el cognom al fill secret, i així poder establir un règim normal de visites. Aclareix el mateix Pedro J. via twitter que si han esbombat la notícia és perquè una de les dues parts hi estava d'acord, sospito que és la part masculina...

Jo he rigut molt amb les piulades que van fer del tema Camacho-Pimentel trending topic a la xarxa de microblogging, aquí teniu algunes perles:
“Admirado por el estómago de Pimentel”.
“La pregunta del día es saber si Pimentel jugaba a 2 bandas y dejo embarazadas a Cospedal y a Diaz Camacho de una tacada”.
“Pimentel y Alicia mantuvieron una relación semental”.
“Venga Pimentel, ahora a por Rita Barberá y lo de la beatificación es cosa hecha”.
“Como os pasáis con el pobre Pimentel, una mala noche la tiene cualquiera”.
“Camacho y Pimentel tropezando. A ella se le caen los papeles de Método 3. Él ayuda a recogerlos. Las manos se tocan. Miradas, sonrisas...”.
“Cuando en El Padrino aquel tío se encontró también una cabeza de caballo en la cama, gritó menos que Pimentel aquella mañana”.
“En una noche tonta, a vosotras os entra Manuel Pimentel y también vais p'adelante”, “Lo de Pimentel será una operación del PP ¿Estará clonando ministros? ¿Estará Aznar clonado?”.
“Hay que ponerle un poco de Pimentel a la vida”
2 dels fotomuntages que voltaven per Twitter sobre #Pimentel Sánchez-camacho
El fals nen proveta ara es diu MANUEL PIMENTEL SÁNCHEZ-CAMACHO i diuen les males llengües que és pastat al pare. Haurem d'esperar 11 anys perquè sigui major d'edat i poder-ho comprovar de primera ma.
De moment l'Alícia no ha dit ni muuu, deu estar maquinant la següent mentida, jo ja l'espero, aquesta dona dóna més peixet que el Sálvame Deluxe ;)




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada