dijous, 31 d’octubre del 2013

castanyes, panellets i zombis

vampiressa gràcies a  l'app PhotoFunia


Cal que cada any per Tot Sants surtin els partidaris de torrar castanyes a la vora del foc i dedicar una tarda a fer panellets i es llencin els plats pel cap amb els partidaris d'untar-se de sang artificial, disfressar-se de zombis i picar portes demanant truc o tracte?????

No cal, de debó!!!! Agafem la part bona de cada tradició i, conscients que el Halloween és una festa yanki, celebrem-ho tot, tot i tot!!!

Jo faré 3 castanyades, 3 safates de panellets i aquesta tarda celebraré Halloween amb els amiguets i amiguetes de les meves filles. Se m'omplirà la casa de calcomanies d'ulls reventats i ferides dignes de pelis gore i enguany com a novetat intentarem fabricar cicatrius amb làtex líquid ( espero que sigui tan senzill com els tutorials de Youtube...). 

Folraré el marbre del lavabo amb un plàstic perquè la sang líquida no me'l taqui i serviré refrescos amb unes palletes moníssimes decorades de Halloween. La mainada s'ho passen pipa, i de retruc els papes i les mames també. Anem a picar la porta de cases i botigues prèbiament pactades del barri, per a no molestar ningú, i passem un vespre la mar de divertit.

Demà menjarem panellets per dinar i a la tarda torrarem castanyes, que ens encanten, i asseguts a la vora del foc farem petar la xerrada, com sempre.

Per cert, si voleu sorprendre les vostres amistats al WhatsApp o a les xarxes socials us recomano que us baixeu l'App gratuïta Photofunia o que visiteu la web. Hi ha un apartat dedicat a tunejar les vostres cares per a Halloween que us encantarà i farà les delícies dels vostres fills.

Recordant la mítica escena de poltergeist ( PhotoFunia)
A punt per a fer de figurant a The Walking Dead ( PhotoFunia)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada