dilluns, 16 de setembre del 2013

comença el curs, ja heu fet la llista de bons propòsits???


Algú pot pensar que vaig una mica tard, que la mainada ja van començar a anar a escola el 12 de setembre, teniu raó, el que passa és que jo aquest estiu he estat molt enfeinada portant al món una altra criatura i aquesta, de moment, passa llargament del calendari escolar ( semblant al que havia fet en Rajoy fins fa 2 telediarios amb la carta d'en Mas...). Malgrat tot, he aconseguit organitzar-me i avui, dilluns 16 de setembre, he agafat els marcadors fosforescents que tant estimulen la meva memòria fotogràfica, he obert l'agenda ( de les de tota la vida) i he començat a funcionar. 

De bon matí ja m'he anat a matricular a l'Escola Oficial d'Idiomes, mentre empenyia el cotxet a tota màquina pel mig d'Olot em sentia afortunada per haver superat el sorteig per entrar a estudiar anglès i per tenir el carnet de família nombrosa que em permetria un estalvi del 50%. Però també us haig de confessar que em feia una mica de cosa pensar que podia ser la més veterana de la classe, parlant en plata, ja em veia envoltada de yogurins per tot arreu... Part del meu temor de quarantanyera s'ha esvaït quan m'he trobat una altra noia amb cotxet i un nadó preciós de 4 mesos dormint com un angelet a l'ascensor de l'Escola i quan he arribat a dalt i un venerable avi d'uns 70 anys m'ha obert la porta i m'ha dit: " tu també et vens a matricular d'anglès maca" llavors la meva autoestima ha rebentat sostre ;)

Per acabar-ho d'arrodonir l'administrativa ha anunciat en veu alta que només quedaven 9 places per l'horari del vespre i jo tenia el número 10 d'ordre d'inscripció, mentre feia cua he creuat els dits i he implorat una mica de sort de la bona, d'aquella que darrerament no arriba quasi mai, i... patam, acceptada a l'horari del vespre!!!

Sortint he enviat el WhatsApp corresponent al meu marit i he anat a esmorzar al Firalet i una altra vegada la bona sort ha trucat a la meva porta: la meva sogra m'ha convidat a esmorzar. Mentre parlàvem animadament amb ella i la seva amiga Rosa una mosca m'ha entrat al mig del ganyot i, oh miracle, després de tossir molt fort, la mosca ha tornat a sortir volant. La Rosa no s'ho podia creure " és la cosa més curiosa que he vist mai, quina bona sort ha tingut la pobra mosca!!!"


He tornat a casa empenyent el cotxet amb energia però sense semblar una Fitipaldi, amb aquella sensació que es té quan s'estrenen llibretes i la goma fa olor de nou, amb ganes d'escriure la meva llista de propòsits per aquest curs, un costum que em va encomanar el bon amic ÀlexRovira per cridar la bona sort i que procuro complir cada any. Per Nadal revisaré la llista i el juny un altre cop. Us ho aconsello, és fàcil, barat i funciona!!! Una de les coses que m'he proposat, a part d'estudiar anglès i fer dieta, és escriure un post al bloc cada setmana o sigui que, aquí teniu el primer!!!

Bon començament de curs a tothom!!!!


7 comentaris:

  1. Ostres, jo també faig llistes d'aquestes i solen complir-se. Malauradament, a mi el sorteig de l'EOI no m'ha afavorit. Per cert, que mai no és tard per aprendre. Sort!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Aleix!!! Jo també penso com tu, aprendre coses noves et fa rejovenir per dins i per fora. Espero que el curs que ve la bona sort estigui de part teva en el sorteig de l'EOI ;)
      Una abraçada

      Elimina
  2. Hope you love your English class..your classmates and your teachers..sure you'll learn a lot and have a wonderful time!!!
    Seràs una alumne fantàstica Clara!!! good luck!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Espero gaudir tant amb l'anglès com ho faig amb la música ;)

      Una abraçada Anna Maria!!

      Elimina
  3. Nina, jo també en faig de llistes de propòsits! El meu ex sempre em diu, buff quina por que em fas quan agafes el bloc! En fi. Que també m'he apuntat en un grup de conversa d'anglès on, miraculosament, he tingut plaça ;-). Un petonàs!

    PD: Hem de quedar!

    Eva

    ResponElimina
  4. Enhorabona per la teva nova criatura!
    Coincidim amb propòsits. M´agrada com expliques els fets diaris, amb el teu toc personal.

    Keep writing. Thank you for spending your time with us.

    Imma

    ResponElimina