dimarts, 26 de febrer del 2013

LA CONSUMIDORA COMPULSIVA

Carn de cavall, Hotmail, Disruptors Endocrins i Mobile World Congress de BCN


 "Quan comprem decidim el país que volem", m'ho va dir el catedràtic en nutrició i bromatologia Abel Mariné i penso que té tota la raó. L'escàndol de la carn de cavall ha destapat que moltes  multinacionals no tenen massa clar l'orígen de les grans partides de carn que arriben a les seves empreses per a fabricar productes precuinats i elaborats. Avui un article de EL PAÍS que remet a un estudi d'INTERMÓN OXFAM sobre aquest tema ho deixa ben clar. Un bon moment, vist el panorama, per a practicar la dieta KILÓMETRE ZERO ( consumir productes de proximitat) i així donar vida als productors i empreses que tenim més a la vora que coneixen el producte des de l'orígen.



Si ets usuari de HOTMAIL has de saber que deixa d'existir i passa a ser OUTLOOK. Ni desapareix ni serà de pagament, simplement canvia de nom. Llegeix l'article de l'OCU sobre el tema i sabràs tots els detalls i el que cal que facis si tens un compte de HOTMAIL.





Saps què son els DISRUPTORS ENDOCRINS??? Segurament et soni a xinès però els tenim més a prop del que ens pensem. Són substàncies químiques que es poden trobar a cosmètics, additius dels aliments o pesticides i que s'asocíen a problemes greus de salut. La OMS demana una investigació urgent i la FACUA se'n fa ressó.



Per estar al dia de tot el que passa al CONGRÉS MUNDIAL DE TELEFONIA MÒBIL DE BCN podeu visitar la web oficial ( en anglès) o l'especial del diari EXPANSIÓN sobre el MOBILE WORLD CONGRESS amb articles molt interessants sobre novetats del sector i anàlisi d'experts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada