divendres, 27 de maig del 2011

Flauta Travessera, violí i les nenes...

Hooooooooola a tothom!!!

Ahir una altra cop vam arribar mooolt tard a casa i encara havia de fer el sopar o sigui que, com us podeu imaginar, no vaig tenir humor per escriure al meu diari de guerra de la gravació del disc... però avui sí, tot i que una mica adormida encara :)

La tarda d'ahir prometia molt: ens vam trobar a l'estudi l'Elisa Planagumà amb la seva flauta travessera, en Xavier Pallàs amb el seu violí i les meves nenes, la Maria i la Jana, amb les seves veus precioses disposades a cantar el que fes falta.

I de mica en mica, amb l'ajuda del mestre ANTONI MAS, van anar dibuixant les pinzellades de flauta i de violí  en algunes cançons...tots estàvem bocabadats, va quedar preciós.

Aquí ens teniu, contents després de gravar els reccordings:

D'esquerra a dreta: Antoni Mas, Elisa, Clara i Xavier Pallàs.
Després de la Flauta Travessera i el violí va tocar el torn a les nenes, que ja s'enfilaven per les parets feia una estona... per elles la tarda d'ahir era una gran aventura, tot era nou i emocionant: els micros, els auriculars, l'estudi... primer vam probar de fer-les cantar juntes però no va anar massa bé o sigui que vam decidir fer-les cantar per separat i llavors sí, tot com una seda. Van gravar la tornada de LES NINETES MÀGIQUES vàries vegades i llavors en Carles Xirgo ( el mag dels botonets) va muntar un cor celestial amb la veu de les nenes, mooooolt maco!!!

L'Antoni Mas donant indicacions a la Maria i la Jana.

Al final encara em va quedar temps per cantar un parell de cançons. I avui, sessió de migdia i tarda amb reccordings de guitarra amb en Joan Eloi Vila i també de veu amb una servidora. La tarda promet, i molt!!!!

Una abraçada i fins aviat!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada