dilluns, 13 de desembre del 2010

Dues hores fantàstiques amb els alumnes de 4art de periodisme a la UVIC

Ostres, que bé que m'ho he passat aquest matí!!!!
Ja he comentat alguna vegada que m'encanta estar en contacte amb la gent jove ( i que consti que jo amb 37 tacos encara em sento jove...), amb els estudiants de periodisme que estan a punt d'enfrontar-se al món real amb tota la il.lusió del món i tots els dubtes i les pors que això genera també.
He estat amb els alumnes de quart de periodisme de la UVIC convidada per la meva amiga, la profe EVA ARDERIU. El dia 9 els hi va passar el meu repor de REC: ¿ TE GUSTA TU CUERPO? i avui l'hem estat comentant, bé, de fet he parlat una estona per trencar el gel, els he explicat un munt de coses, com sempre que m'emociono i no paro de xerrar... però és que és tan maco aquest ofici de periodista, jo estic tan contenta de poder-me realitzar fent el que més m'agrada que quan estic davant d'uns joves que t'escolten amb ganes només els puc injectar "en vena" una sobredosi d'energia positiva.
El torn de preguntes ha estat molt actiu, m'han preguntat de tot: sobre el repor, la professió, la censura, l'ofici de periodista, l'ètica professional... molt interessant. Les dues hores han volat.
Jo he marxat d'allà molt contenta i em sembla que ells se'n recordaran de la xerrada que hem tingut avui, de col.lega a col.lega, espero que la meva experiència els serveixi algun dia :)

Des d'aquí us desitjo tota la bona sort del món!!!!

3 comentaris:

  1. Clara, va estar molt bé! Gràcies per haver-te "despullat" davant nostre i per haver-nos explicat la teva experiència. Em quedo amb l'essència de la teva xerrada: ser un mateix.

    ResponElimina
  2. Hola Clara,
    sento el que ha passat a Olot.
    T´he sentit per la COM, esperem la teva veu, el teu to, la teva professionalitat a les ones de la ràdio.
    Pel que has dit, ara, vius a Olot, ben a prop d´Osona, on visc jo.
    Molta sort!!
    Imma C.

    ResponElimina
  3. Hola Clara! Som tres dels estudiants de la Uvic que vam estar a la teva xerrada. Avui la Eva ens està fent fer una nota de premsa de la teva conferencia jeje. Simplement dir-te que vam gaudir molt amb la xerrada, ens va ajudar a entendre millor com será la nostre professió i com haurem d'actuar.

    Mercy per tot. Esperem que ens tornem a trobar.

    ResponElimina