dimarts, 12 de març de 2013

la consumidora compulsiva


Saps quantes cullerades soperes de sucre hi ha en una ampolla de refresc de 2 litres? No t'ho creuràs, n'hi ha 16!!! Són moltes. I no parlem dels sucs de fruita envasats que donem als nostres fills, també carregats de sucres afegits. Jo des que ho vaig saber compro refrescos sense sucre i els sucs de fruita me'ls faig a casa ( sempre que puc, clar). Una dieta sobrecarregada de sucre és un gran perill per la nostra salut i un passi directe cap a la diabetis i la obesitat. Un país que té molts problemes amb l'exés de sucres és Estats Units, precisament acabem de saber que l'alcalde de Nova York ha perdut una batalla judicial per aconseguir treure de circulació els refrescos gegants ensucrats de bars, restaurants, parades ambulants i botigues de proximitat. La polèmica mesura de Michael Bloomberg havia d'entrar en vigor avui mateix ( dimarts 12 de març) per intentar rebaixar les 6 mil morts que hi ha cada any a Nova York per culta de l'obesitat.
 
 
 Quines comunitats d'Espanya diries que practiquen més i millor la dieta mediterrània? Doncs, encara que sembli una broma de mal gust, són les de la conca cantàbrica. Segons un estudi recent suspenem en dieta mediterrània, concretament tenim un 4'7. Ni oli d'oliva, ni fruits secs, ni peix, ni fruita, ni verdura... vaja, un desastre. La nostra dieta s'està "americanitzant" en el pitjor sentit de la paraula.
Teniu petits a casa i necessiteu una mica d'inspiració pel dia del pare que no valgui un duro? Us presento el blog de manualitats idees magistrals on la seva autora, l'Estrella Vilar, una mestra d'educació infantil, ha penjat un post amb un recull de fotos que ha fet a Pinterest amb idees més que genials i fàcils de fer per deixar sense alè el pare més pintat...
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada