divendres, 11 de desembre de 2009

LES X JORNADES DEL PECB, UNA GRAN FESTA!!!!


Aquí em teniu, a l'aula Magna de les facultats de Filosofia i Geografia i Història de la UB durant la presentació de les desenes Jornades del PROJECTE EDUCATIU DE CIUTAT DE BARCELONA. Dos dies molt interessants, tal com ja us vaig comentar, amb una conferència del catedràtic de filosofia de la Universitat de Saragossa, Daniel Innerarity, que em va deixar clavada a la butaca. Una reflexió sobre com la societat actual estem hipotecant i malmetent el futur dels que han de venir. El professor va dir frases lapidàries com ara: "los vivos hemos hecho una coalición contra las generaciones futuras", " somos unos okupas del futuro" " vivimos en la tiranía del ahora". També va parlar de la necessitat de fer una "colectivización intergeneracional del tiempo" i de com els països nòrdics ja tenien unes "Comisssions de futur" de persones al marge de la política que vetllaven pels interessos de les generacions futures. Una passada!!!! Encara hi estic donant voltes...

Ah, i al final una brillant actuació del pallasso MONTI (que ningú pensi malament, en MONTY&CIA) i un pastís Sacher deliciós.

Felicitats a tota la gent involucrada amb el PECB per la seva feina i dedicació i a l'organització gràcies per fer-me sentir tan bé una vegada més.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada